Известие

Collapse
No announcement yet.

Как палим днес ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как палим днес ?

Колеги днес съм с градския транспорт,сутринта в 7:30 беше -15 в Алфата ме изостави.След третото завъртане се отказах.Имам изгорели свещи и го отдавам на това.
    При вас как е положението?
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Ами при бензина проблеми няма и при -25)) Всички алфи у нас запалиха без проблеми.
    Като знаеш че имаш изгорели свещи, не и се сърди че те е изоставила. Alfa Romeo за да ти е вярна, и ти трябва да си и верен)))
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

-16 сутринта в 9:00 в Русе, запалих, нямаше проблем, замисли се за секунда, но и моят акумулатор е започнал да дава бого дух след толкова годинки!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Ами при бензина проблеми няма и при -25)) Всички алфи у нас запалиха без проблеми.
        Като знаеш че имаш изгорели свещи, не и се сърди че те е изоставила. Alfa Romeo за да ти е вярна, и ти трябва да си и верен)))
        Тук ме хвана неподготвен,последните месеци се правя ,че не виждам светкащото реотанче индикиращо изгорелите свещи.

Comment

Палнах, се едно е 30 градусов пек.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Проблема дали не е от замръзване на нафтата,вчера налях половин резервоар уж да е повечко горивото ,че кой знае колко вода имам на дъното,ама .....
            Как е при останалите с JTD ?

Comment

Аз неможах да запаля.Лампата за подгрева угасва,въртя-4-5 неуспешни опита.Размириса се на сурова нафта и акумулатора падна и се отказах
              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

На мен колата отдавна ми дава жокер,че трябва да пусна един заряд на акумулатора,щото взе да върти мудно,ма аз се правя на удушен.Три дена я бях оставил да си почива и сутринта завъртя бавничко и нулира текущия и аз се отказах да я мъча.Като се прибера от работа,ще си насиля мързела да го заредя най-накрая тоя акумулатор.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

В Пловдив беше -14*С сутринта, моята колица си запали като при +7, вероятно щото в гаража беше толкова
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Палим перфектно държим 90 градуса температура, няма значение,че навън беше -15/-16 градуса, обаче с "перфектно изчистените" ни улици в моя така любим град, който, нито е в планината , ама пък видиш ли имаме сигурно повече баири и от планински град. И беше много интересно , този средния педал много хубави масажи прави
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

и аз съм с една изгоряла подгревна свещ, но и днес при -16 запали, е с малко повече въртене от обикновенно но запали
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Моята се зачуди за секунда, запали на -9 в София сутринта. За 15 км преход до работата не успя да качи 90 градуса, а и газта не успя да превключи, много е студено и няма налягане.
                        Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                        Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

моята алфа запали без проблеми както всеки ден!
                          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Препоръчаха ми Castrol TDA за втечняване на горивото.
                            Някой ползвал ли го е,че не ми се хвърлят 20 лева за минерална вода.

Comment

Моята запали от раз при -11*. Имам в нафтата RS Antigel+ Alpin Diesel от ОМV.

Comment

Working...
                              X